Stuur een App
Ga naar Facebook
U bent nu hier: Home / Praktijkinformatie / Medewerkers / Dennis Overberg

Dennis Overberg

fysiotherapie hoogeveen JQ5A31311Werkzaam in Hoogeveen (Basic-Fit) en Zwolle (Lotuszen).

In 1998 heb ik de sportopleiding CIOS in Heerenveen als turntrainer en buitensportinstructeur afgerond. Tot 2001 heb ik verschillende werkzaamheden verricht als trainer.                                  Van 2001 tot 2006 heb ik in München gewoond en gewerkt als instructeur bij                             Kieser-Training (gezondheids georïenteerde krachttraining). Daar ontdekte ik dat ik meer wilde weten over het lichamelijk en psychisch functioneren van mensen om zo te kunnen helpen bij gezondheidsproblemen.

In 2009 ben ik in Groningen afgestudeerd als fysiotherapeut. Inmiddels heb ik een zeer breed spectrum van cliënten met diverse klachten kunnen helpen. Een groot deel van mijn cliënten was sporter, met de daarbij passende blessures. Mijn affiniteit en expertise liggen met name op gebied van oefentherapie en alle wervelkolom gerelateerde gezondheidsproblemen. Ik heb de nodige expertise mogen opbouwen ten aanzien van nek- en schouderklachten. Sinds 2012 ben ik tevens master manueel therapeut. Ik heb mij verdiept in de relaties tussen stress, pijn en bewegen. Patiënten met zenuwpijn, tintelingen of een doof gevoel kan ik een effectieve behandeling geven door het zenuwstelsel te mobiliseren en gerichte uitleg over de pijn te geven. Naast dryneedling kun je ook bij mij terecht voor kaakgerelateerde klachten en shockwave therapie.

Persoonlijke aandacht staat voor mij hoog in het vaandel. Aandacht voor de klacht, maar vooral voor de persoon vind ik erg belangrijk. Wil je een afspraak met mij maken, neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Specialisaties:

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Triggerpoint therapie
  • Dry needling
  • Medische trainingstherapie
  • Kaakgerelateerde therapie
  • Shockwave therapie